Inschrijven 3×3 vriendentoernooi

Ter ere van het 40-jarige bestaan van Dunkinn worden er veel activiteiten georganiseerd. Zo wordt op zaterdag 21 oktober vanaf 13:00 het 3×3 vriendentoernooi georganiseerd waar iedereen zich voor op kan geven!

Via deze link kun je je inschrijven voor het toernooi.

De wedstrijden zullen op een half veld plaats vinden waar twee teams van drie personen tegen elkaar zullen spelen. Het toernooi is vriendschappelijk van aard; de nadruk ligt op gezelligheid. Hierdoor kan ervaring geen barrière zijn voor deze sportieve basketball middag. Het toernooi is bedoelt om bestaande leden te plezieren met hun favoriete sport en mensen zonder enige ervaring de sport te laten proeven! Misschien sta je na dit toernooi zelf ook wel op het veld bij een van onze trainingen?

Bekijk de pagina vriendentoernooi voor meer informatie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *