Verenigingenoptocht kermis

 De kermis ligt al in ons vizier; het oranjeboekje ligt op de mat, de spaarpotten worden omgegooid en de sneakers gepoetst. Aanstaande DONDERDAG 20 SEPTEMBER begint dan eindelijk de traditionele verenigingenoptocht. Dunkinn is dit jaar ook weer van de partij en het zou fantastisch zijn als jij er ook bij bent.

 We verzamelen OM 18:45 OP DE WESTMEERLAAN. Zoek daar naar de nieuwe, mooie Dunkinn tenues. De tenues worden deze week op de training uitgedeeld. Mocht je niet op de training zijn, is je tenue aanwezig bij de start van de optocht. Als je het te koud vindt om alleen in je tenue te lopen, kun je er iets onder dragen.

De optocht start om 19:00 en onderweg wordt er natuurlijk gebasketbald.

Bij de Populierenstraat eindigt de optocht en kunnen jullie de kermis op om je vrijkaartje te gaan gebruiken. Meld je wel even af bij je coach als je aan het einde van de optocht wordt opgehaald, dan kunnen zij ook met een gerust hart kermis gaan vieren.

Leave a Reply