Inschrijven vriendentoernooi

Dunkinn 3×3 vriendentoernooi

Ter ere van het 40-jarige bestaan van Dunkinn worden er veel speciale lustrumactiviteiten georganiseerd. Zo ook het 3×3 vriendentoernooi waar iedereen zich voor op kan geven!

Op 21 oktober wordt er vanaf 13:00 uur een 3×3 toernooi georganiseerd door basketbalvereniging Dunkinn in De Tweesprong te Roelofarendsveen. De wedstrijden zullen op een half veld plaats vinden waar twee teams van drie personen tegen elkaar zullen spelen.

Het toernooi is vriendschappelijk van aard; de nadruk ligt op gezelligheid. Hierdoor kan de mate ervaring geen barrière zijn voor deze leuke middag. Het toernooi is bedoelt om bestaande leden te plezieren met hun favoriete sport en mensen zonder enige ervaring de sport te laten proeven! Misschien sta je na dit toernooi zelf ook wel op het veld bij een van onze trainingen?

Inschrijven

Inschrijven gaat heel gemakkelijk via deze site. Klik op deze link om naar het inschrijfforumulier te gaan.

Daarnaast is het voor ons ook belangrijk dat we de leeftijd van je teamleden weten. Van 8 tot 80 jaar kun je je aanmelden. Aan de hand van deze informatie kunnen wij poule-indelingen maken zodat de wedstrijden zo eerlijk en leuk mogelijk verlopen! Via je e-mail houden wij je op de hoogte zodat je weet wat je allemaal mee moet nemen en wat je kan verwachten.

N.B.: De enige beperking die je team heeft is dat er maximaal 2 teamleden mogen aanmelden die lid zijn van de Nederlandse Basketbal Bond.

Inschrijven kan tot 18 oktober! Vanaf 18 oktober zullen de wedstrijdindelingen gemaakt worden. Zo heeft de organisatie een paar dagen de tijd om leuke en uitdagende poules in te delen. Omdat deze indelingen pas gemaakt kunnen worden wanneer alle aanmeldingen binnen zijn, zal pas na deze datum het wedstrijdindeling verspreid worden. Houd dus je opgegeven e-mail in de gaten!

Kosten

De kosten voor het inschrijven van het toernooi bedragen €5,- per team. Na inschrijving wordt je verzocht het bedrag over te maken naar NL24 INGB 0003828081. Vermeld hierbij je teamnaam!

Geen ervaring, toch meedoen?

Geen probleem! Ervaring is geen belemmering tijdens dit toernooi. Het doel is op een gezellige manier met de sport in aanraking komen. Winnen is leuk, maar zeker geen vereiste. Daarom doen er ook maar een beperkt aantal basketballers per team mee. De spelregels zullen worden uitgereikt via de e-mail die opgegeven is bij het inschrijfformulier. Zo kun je je inlezen als je onbekend bent met de spelregels van 3×3 basketbal. Ook zullen deze spelregels in de zaal tijdens het toernooi op 21 oktober te vinden zijn zodat je het dan nogmaals na kunt lezen.


Mochten er nog dingen onduidelijk zijn of mocht je nog vragen hebben? Schroom niet! Stuur een email naar info@dunkinn.nl of stel je vraag via onze sociale media! Wij proberen je dan zo snel te helpen.